Vecka 20

Måndag: Risottobullar, tomatsås, rostade solrosfrön, majs, morot

Tisdag: Kornburgare, bröd, tomat, guacamole, sallad, gurka, rödlök

Onsdag: Hirspanerad stekt torskfilé, potatis, remouladsås, ärtor, morot

Torsdag: Linssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pastagratäng m broccoli, majs, morot, oliver


Vecka 21

Måndag: Ris, ugnsrostade rotfrukter, örtsås, grönsallad

Tisdag: Tomatlasagne, vitkålssallad

Onsdag: Broccolirulle, potatis, yoghurtsås, rostade rödbetor, morot, sallad

Torsdag: Blomkål&potatissoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Tacopaj, bönsallad, majs













All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith