Vecka 50

Måndag: Risottobullar, tomatsås, rostade solrosfrön, majs, morot

Tisdag: Ärtbiffar, potatis, äpple&pepparrotssås, broccolisallad, rödbetor

Onsdag: Mörrumsgryta, ris, ärtor, morot

Torsdag: Linssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Ugnsrostade rotfrukter, örtsås, majs, marinerad blomkål


Vecka 51

Måndag; Pasta, broccolisås, riven ost, rödbetor, morot, oliver

Tisdag: Bakad potatis, keso, majs, vitlökssmör, bönsallad, brysselkålssallad

Onsdag: Julbord

Torsdag: Förskolan:Julavslutning! Risgrynsgröt, smörgås
                 Skolan: Ärtsoppa, smörgås

Fredag: Förskolan: Ärtsoppa, smörgås
               Skolan: Julavslutning! Risgrynsgröt, smörgås

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2018!



Vi vill stolt berätta att:
Nu köper vi härliga "ovan-jord-grönsaker" från Lövingatorpets trädgård... Ett alldeles nystartat ekologiskt lantbruk i Grönadal, som drivs av fyra entusiastiska daggkåpeföräldrar!
Lokalproducerat så det förslår!!!





All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith