Vecka 38

Måndag: Pastagratäng m tomatsås, bönsallad, morot

Tisdag: Bakad potatis, keso, vitlökssmör, brytbönor, majs, ägg&avokadosås

Onsdag: Ugnsstekt torskfilé, potatis, remouladsås, ärtor, morot

Torsdag: Morotssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Ost&tomatpaj, kålsallad, bönsallad


Vecka 39

Måndag: Risottobiffar, tomatsås, blomkål, rostade solrosfrön

Tisdag: Spenatlasagne, råkostsallad

Onsdag: Solros&morotsruta, potatis, äppleyoghurtsås, broccoli

Torsdag: Skördefest!! Grönsakssoppa, nybakat bröd, ost&grönt...äppelkaka

Fredag: Quorn Stroganoff, ris, morot, ättiksgurka


Vecka 40

Måndag: Ris, rostade rotfrukter, örtsås, grön sallad

Tisdag: Pizza, vitkålssallad

Onsdag: Mörrumsgryta, ris, morot, ärtor, citron













All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith