Vecka 24

Måndag: Pastagratäng med haricôt vèrts&paprika, morot, oliver

Tisdag: Pizza, vitkålssallad

Onsdag: Ugnspannkaka, lingonsylt, keso&morotssallad, broccoli

Torsdag: Daggkåpans sommarfest!Tårtbuffé!!!
Linssoppa, bröd

Fredag: Skolavslutning!! Tårtbuffé!!!
Pastasallad, bröd


Vecka 25

Måndag: Ris, ugnsrostade rotfrukter, yoghurtsås, grönsallad

Tisdag: Spenatlasagne, kål&morotssallad

Onsdag: Potatis&purjosoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Torsdag: Laxfilé, potatis, örtagårdssås, sallad, jordgubbar

Fredag: GLAD  MIDSOMMAR!!!!













All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith