Vecka 41

Måndag: Risottobullar, tomatsås, morot, rostade solrosfrön

Tisdag: Kornburgare, bröd, tomat, rödlök, sallad, guacamole, gurka

Onsdag: Mörrumsgryta, ris, ärtor, morot

Torsdag: Squashsoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pastagratäng med broccoli&soltorkade tomater, majs, morot, oliver


Vecka 42

Måndag: Solrosris, potatis, örtsås, ättiksgurka, morot

Tisdag: Tomatlasagne, kålsallad

Onsdag: Frittata med ost och tomat,  linssallad, broccoli

Torsdag: Helenas linssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Klyftpotatis, tzatziki, kikärtssallad, majs


Vi vill stolt berätta att:
Nu köper vi härliga "ovan-jord-grönsaker" från Lövingatorpets trädgård... Ett nystartat ekologiskt lantbruk i Grönadal, som drivs och sköts av fyra entusiastiska daggkåpeföräldrar!
Lokalproducerat så det förslår!!!





All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith