Vecka 37

Måndag: Ris, chili sin carne, tortillas, majs, paprika, gräddfil

Tisdag: Tomatlasagne, kålsallad, pumpafrön

Onsdag: Solskensbiffar, potatis, brunsås, lingon, ärtor, ättiksgurka

Torsdag: Squashsoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pasta, broccolisås, riven ost, majs, oliver


Vecka 38

Måndag: Risottobiffar, tomatsås, solrosfrön, rostad blomkål, morot

Tisdag: Bakad potatis, keso, majs, vitlökssmör, avokadoröra, kikärtssallad med pumpafrön, gurka

Onsdag: Laxfilégratäng, potatis, ärtor, morot

Torsdag: Potatis&purjosoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Hirsbiffar, lingon, örtsås, broccoli, sallad


Vecka 39

Måndag: Indisk kikärtsgryta, ris, majs, morot, rostad blomkål

Tisdag: Spenatlasagne, råkostsallad, solrosfrön

Onsdag: Ugnspannkaka, lingon, kålsallad, keso, tomater

Torsdag: Skördefest! Skördesoppa, nybakat bröd, ost&grönt

















All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith