Vecka 4

Måndag: Risottobullar, tomatsås, rostad blomkål, kikärtor, haricôts vèrts

Tisdag: Tomatlasagne, kålsallad, solrosfrön

Onsdag: Ugnspannkaka, lingonsylt, broccoli, linssallad, morot

Torsdag: Blomkålssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pasta, broccolisås, riven ost, majs, rostad morot, pumpafrön


Vecka 5

Måndag: Falafel, tabbouleh, rostad blomkål, yoghurtsås, ris

Tisdag: Bakad potatis, keso, vitlökssmör, majs, guacamole, äpplesallad, morot

Onsdag: Solskensbiffar, potatis, brunsås, ärtor, lingonsylt, ättiksgurka

Torsdag: Linssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pastagratäng, broccoli, kålsallad


Vecka 6

Måndag: Ris, tikka masala, raita, rostad morot, paprika

Tisdag: Spenatlasagne, råkostsallad, pumpafrön

Onsdag: Potatis, panerad stekt koljafilé, remouladsås, ärtor

Torsdag: Broccolisoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pasta, belugabolognese, riven ost, rostad blomkål, solrosfrön






















All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith