v 3

Måndag: Risottobiffar, tomatsås, morotsstavar, ugnstekt blomkål & pumpafrön.

Tisdag: Pizza & vitkålssallad.

Onsdag Ugnsstekt lax, kokt potatis, ärtor, citron, kall sås med dill och citron & riven morot.

Torsdag: Ärtsoppa, nybakt bröd, ost & gurka.

Fredag: Pasta med broccolisås, riven ost & ugnsstekt morot.

All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Vilket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith