Vecka 46

Måndag: Risottobullar, tomatsås, rostade solrosfrön, majs, rostad blomkål

Tisdag: Pizza, vitkålssallad

Onsdag: Solskensbiffar, potatis, råkostsallad, broccoli, örtsås

Torsdag: Grönsakssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Ostpaj med tomat, morotssallad, rostade linser


Vecka 47

Måndag: Klyftpotatis, tzatziki, rostade linser, tomater, rödbetor

Tisdag: Tomatlasagne, kålsallad, rostade pumpafrön

Onsdag: Ugnsstekt laxfilé, potatis, örtagårdssås, morot, ärtor

Torsdag: Blomkål&potatissoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pasta, belugabolognese, riven ost, majs, oliver morot


Vecka 48

Måndag: Indisk kikärtsgryta, ris, gräddfil, morot, haricôt vèrts

Tisdag: Bakad potatis, keso, vitlökssmör, morot, rostade kikärtor, guacamole, majs

Onsdag: Ugnspannkaka, lingonsylt, linssallad, broccoli, keso&morotssallad

Torsdag: Minestronesoppa, nybakat bröd, ost&grönt













All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith