Vecka 20

Måndag: Pasta, tomatsås med halloumi, oliver, riven ost, solrosfrön, brytbönor

Tisdag: Kornburgare, bröd, guacamole, tomat, gurka, rödlök, sallad

Onsdag: Hirspanerad stekt torskfilé, potatis, remouladsås, ärtor, morot

Torsdag: Grönsakssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pasta, broccolisås, riven ost, majs, rostade pumpafrön


Vecka 21

Måndag: Indisk kikärtsgryta, ris, morot, majs, raita

Tisdag: Succélasagne, kålsallad, solrosfrön

Onsdag: Solskensbiffar, potatis, brunsås, ärtor, lingon, ättiksgurka

Torsdag: Broccolisoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Ostpaj, tomat, brytbönor, paprika


Vecka 22

Måndag: Risottobullar, tomatsås, solrosfrön, rostad blomkål

Tisdag: Pizza, kålsallad

Onsdag: Laxfilégratäng, potatis, ärtor, morot















All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith