Vecka 15

Måndag: Klyftpotatis, tzatziki, linssallad, majs, morot

Tisdag: Pizza, kålsallad

Onsdag: Ugnspannkaka, lingon, rostade brytbönor, pumpafrön, tomater

Torsdag: Minestronesoppa, nybakat bröd

Fredag: Pastagratäng, rostad broccoli, morot


Vecka 16

Måndag: Ris, tikka masala, rostad morot, majs

Tisdag: Lasagne, kålsallad

Onsdag: Ugnsstekt panerad koljafilé, potatis, remouladsås, ärtor, morot

Torsdag: Linssoppa, nybakat bröd

Fredag: Pastagratäng, broccoli, morot


Vecka 17

Måndag: Risottobiffar, tomatsås, rostad blomkål, morot, pumpafrön

Tisdag: Kornburgare, bröd, sallad, guacamole, tomat, gurka, rödlök

Onsdag: Solskensbiffar, potatis, brunsås, lingonsylt, ättiksgurka, ärtor

Torsdag: Grönsakssoppa, nybakat bröd

Fredag: Pastagratäng, brytbönor, solrosfrön


Vecka 18

Måndag: Studiedag

Tisdag: Tomatlasagne, kålsallad

Onsdag: Ostgratinerat havreris, rostade brytbönor, oliver, rödkålssallad

Torsdag: Potatis&blomkålssoppa, nybakat bröd

Fredag: Ris, quorncurry, ättiksgurka, rostade rödbetor





























All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith