Vecka 12

Måndag: Chili sin carne, ris, majs, paprika, bröd

Tisdag: Bakad potatis, keso, vitlökssmör, majs, guacamole, råkostsallad, tomater, rostade pumpakärnor

Onsdag: Ugnsstekt laxfilé, potatis, örtsås, citron, ärtor, morot

Torsdag: Broccolisoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pastagratäng, rostade solrosfrön, morot&äpplesallad, oliver


Vecka 13

Måndag: Ris, rostade rotfrukter, blomkål och kikärtor, currysås, ättiksgurka

Tisdag:  Pizza, kålsallad

Onsdag: Ugnspannkaka, broccoli, lingon, råkostsallad, linssallad, pumpafrön

Torsdag: Grönsakssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: QuornStroganoff, ris, majs, morot, ättiksgurka













All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith