Vecka 3

Måndag: Indisk kikärtsgryta, ris, gräddfil, morot, haricôts vèrts, solrosfrön

Tisdag: Pizza, vitkålssallad

Skolbarnen Onsdag: Ugnsstekt laxfilé, potatis, örtsås, morot, ärtor

Torsdag: Linssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pastagratäng med broccoli, morot, majs, oliver


Vecka 4

Måndag: Risottobullar, tomatsås, rostad blomkål, solrosfrön

Tisdag: Spenatlasagne, kålsallad

Onsdag: Solskensbiffar, potatis, brunsås, lingon, ättiksgurka

Torsdag: Minestronesoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Quorncurry, ris, rostad morot, gurka


Vecka 5

Måndag: Ostpaj, brytbönor, kålsallad, oliver, tomat

Tisdag: Kornburgare, bröd, guacamole, sallad, tomat, gurka, rödlök

Onsdag: Hirspanerad stekt torskfilé, potatis, remouladsås, ärtor, morot

Torsdag: Ärtsoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pasta, belugabolognese, riven ost, oliver, broccoli, majs













All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith