Vecka 14

Måndag: Risottobullar, tomatsås, rostade solrosfrön, majs, rostad blomkål

Tisdag: Spenatlasagne, råkostsallad, rostade pumpafrön

Onsdag: Ugnspannkaka, lingonsylt, broccoli, morot, kålsallad

Torsdag: Linssoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pastagratäng, rostad morot, majs, solrosfrön


V 15

Måndag: Pasta Belugnese, riven ost, rostad blomkål, morot, pumpafrön

Tisdag: Bakad potatis, keso, vitlökssmör, majs, guacamole, morot

Onsdag: Påskbuffé

Torsdag: Blomkålssoppa, nybakat bröd

Fredag: Långfredag























All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith