Vecka 42

Måndag: Pasta, belugabolognese, riven ost, majs, oliver, morot

Tisdag: Ärtburgare, ris, pepparrotssås, broccolisallad, rödbetor

Onsdag: Hirspanerad stekt torskfilé, potatis, remouladsås, ärtor, morot

Torsdag: Pumpasoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Quorncurry, ris, ättiksgurka, rostad blomkål, rödbetor


Vecka 43

Måndag: Indisk kikärtsgryta, ris, gräddfil, gurka, morot

Tisdag: Bakad potatis, keso, majs, vitlökssmör, ägg&avokadosås, linssallad

Onsdag: Ugnspannkaka, lingonsylt, kålsallad, broccoli, solrosfrön

Torsdag: Minestronesoppa, nybakat bröd, ost&grönt

Fredag: Pasta, broccolisås, majs, morot, riven ost, oliver













All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.  
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Viket  innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.

Vår torsk fiskas av KRAV-fiskare Bengt Larsson i Ronneby.


Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

Carina och Brith
Carina och Brith