
v 19
Måndag: Studiedag på skolan
Tacogratäng med pasta och ost, majs, paprikastavar och solrosfrön.
Tisdag: Potatisbiffar, varm sås, lingon, ugnsstekt broccoli, råkostsallad och pumpafrön.
Onsdag: Ugnspannkaka, vitkålssallad, linssallad, lingon, morotsstavar.
Torsdag: Pelles linssoppa, nybakt bröd, ost och gurka.
Fredag: Pastagratäng med soltorkade tomater, broccoli och majs.
v 20
Måndag: Risottobiffar, tomatsås, ugnsstekt blomkål, morotsstavar och rostade punpafrön.
Tisdag: Spenatlasagne, vitkålssallad och solrosfrön.
Onsdag: Ugnsstekt kolja, kokt potatis, ärtor, citron, rivna morötter och remouladsås.
Torsdag: Minestronesoppa, nybakt bröd, ost och gurka.
Fredag: Pasta med broccolisås, riven ost, ugnsstekt morot och frön.
All mat lagas från grunden i vårt kök av nästan enbart ekologiska råvaror.
Vi är KRAV-certifierade med två KRAV-märken, vilket betyder att 50% av våra varor måste vara KRAV-märkta.
Flera av våra favoritvaror har en annan eko-eller bio-märkning som inte lyder under KRAV men är likväl ekologiska...
Vilket innebär att andelen ekologiska råvaror är betydligt mer än 50%
Certifikat finns nederst på sidan.
Alla föräldrar är välkomna att fråga våra kockar om vår mat, och få information om vilka ingredienser som är KRAVmärkta/ekologiska.

