2022

Nu ligger äntligen vår adventskalender uppe igen! Ni hittar den under fliken Förskola, och sedan Adventskalendern 2022.

Våra pedagoger öppnar luckorna tillsammans med barnen på en platta under vår samlingsstund, och ni föräldrar är självklart välkomna att kika in också för att se vad vi hittar på under December månad!

I år är vår adventskalender dessutom anpassad för mobilen, därför har den ändrat utseende något!

Läs hela inlägget »

Karlshamns Waldorfkola bjuder föräldrar till den blivande förskoleklassen till informationsmöte den 30/11 2022 kl 17.30, i förskoleklassens rum. Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

Nu är skolinspektionens övergripande granskning av landets alla waldorfskolor färdig. Karlshamns waldorfskola tillhör glädjande nog gruppen utan anmärkningar. I nyhetslänken nedan finns även länk till vår skolans individuella inspektionsbeslut.

Lyssna här:
Många brister på landets waldorfskolor - men inte i Karlshamn

Läs hela inlägget »
Till ära av vårt stundande 20-årsjubileum har vi publicerat ett fantastisk reportage av Johan Joelsson här på hemsidan. Det återfinns under Grundskola > Aktuellt > Reportage och är väl värt att kika på!
Läs hela inlägget »

Daggkåpekalas

Tisdagen den sjätte september firar Daggkåpan födelsedag! Vi inviger vår nya klätterställning, och har ett härligt kalas med glasstrutar och pizza.

Läs hela inlägget »

Nu finns waldorfkarlshamn på instagram! Följ oss på instagram.com/waldorfkarlshamn.

Läs hela inlägget »

Efter mångt och mycket så har hemsidan fått en ny look!

All information från tidigare finns kvar att hitta, men har flyttat runt en del då vi gjort oss av med en massa underrubriker. 

Den fliken som tidigare hette Aktuellt är ersatt med varsin flik under Förskola och Grundskola. Ni hittar t.ex skolans veckobrev under Grundskola > Aktuellt, från och med nu.

Läs hela inlägget »